Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.174.62.162 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Melis van Huis Melis van Huis uit Velsen noord
Zaterdag 04032023 meegevallen met de jubilarissen Martijn en familie genoten met goed gespreken en ontmoetingen zoals al zijn arbeid erg goed georganiseerd Dank voor de uitnodiging hoop nog minstens 25 jaar gaat lekker door
Edith Groentjes Edith Groentjes
Al iemand een goede vakman zoekt dan bent u bij Martijn Scheerman op het juiste adres. Hij neemt zijn vak uiterst serieus en luistert naar de klant wat hun wensen zijn.
Sanne Sanne uit Wijk bij Duurstede
Martijn heeft zeer vakkundig voor onze zeilboot een maatwerk motorsteun gemaakt: vakwerk en denkt goed mee! Aanrader.
Rick Rick uit Muiderberg
Martijn heeft ons Strandhuis ingrijpend verbouwd. Hij is een echte vakman die het project zeer kundig heeft uitgevoerd (ondanks alle tijdsdruk). Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.
Andreas en Wolfgang Andreas en Wolfgang
Martijn is sinds jaren dé vakman voor alle timmermansprojecten op onze stalen kotter Obelikx: van de nieuwe houten vloer, de nieuwe moderne keuken, het opknappen van de houten masten tot vele kleinere projecten in hout of andere materialen. De kwaliteit van het werk is altijd uitstekend! Martijn is enorm betrouwbaar en zorgvuldig en heeft een enorme ervaring die hij graag constructief bij projecten inbrengt. Binnen zijn netwerk kan hij ook altijd zaken regelen die buiten zijn expertise liggen – van electro-installatie tot tankreiniging. Martijn is daarom voor ons het nummer 1 adres voor alle bootprojecten.
Emmie en Steven Emmie en Steven
Onder zijn handen wordt idee werkelijkheid, ruw materiaal gepolijst vakwerk en beschadigde onderdelen weer nieuw. Zijn vakmanschap is ‘onbetaalbaar’ en toch betaalbaar!
Brana & Martin Evers Brana & Martin Evers uit Den Helder
Martijn Scheerman heeft bij 'EverSail Yachts' toentertijd een aantal schepen perfect voor ons afgetimmerd. En nu voor 'Bram Design & Engineering' wordt er wederom een waar kunstwerk, precies zoals het van te voren afgesproken is, geleverd.
Dean Hennevanger Dean Hennevanger uit IJmuiden
Gedegen vakmanschap voor een eerlijke prijs. Saffier maritiem heeft altijd prettig gewerkt met Scheerman.